Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Ce superstaruri vor primi push datorită lui Paul Heyman?

În cadrul celui mai nou episod al Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer și Bryan Alvarez au discutat despre wrestleri preferați ai lui Paul Heyman din roster-ul RAW-ului.

Meltzer a spus că Andrade nu a pierdut titlul United States, deoarece Heyman încearcă să-l ridice pe acesta în vârful brand-ului roșu și pentru că este prea devreme în storyline ca Andrade să renunțe la centură.

De asemenea, Meltzer a enumerat unii dintre wrestleri preferați ai lui Paul Heyman care vor primi push. Aceștia sunt: Andrade, Aleister Black, Buddy Murpht, Humberto Carrillo și Ricochet. Ei pot fi numiți „Paul Heyman’s guys.”

Meltzer a menționat că: „Andrade este unul dintre adevărații wrestleri cheie. El, Aleister Black și Drew McIntyre sunt în top-ul celor care vor primi push datorită lui Paul.”

Dacă urmăriți RAW-ul de când Paul Heyman a preluat funcția de director creativ, ați observat cu siguranță că există o evoluție considerabilă a tinerelor talente.

Filosofia lui Paul Heyman în ECW a fost să accentueze lucrurile pozitive în timp ce le ascundea pe cele negative și a făcut asta cu wrestlerii care lucrează foarte bine, în timp ce masca defectele celor care nu sunt atât de pricepuți la microfon.

Există și alte superstaruri care primesc push din cauza lui Vince McMahon. Erick Rowan este unul dintre ei pentru că lui Vince îi place acest tip.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages