Sustineti InRing.Ro
WWE

Ce sumă îi oferă WWE lui Kevin Owens în noul său contract?

După cum am raportat anterior, Kevin Owens, a re-semnat cu WWE. Precedentul său contract urma să expire la sfârșitul lunii ianuarie. Înainte de această veste, au existat unele speculații că Owens ar fi putut merge în AEW, însă unii dintre wrestleri din compania rivală consideră că, deși oficialii AEW ar fi fost interesați să semneze, oferta lor nu ar fi coincis cu cea a WWE.

Dave Meltzer, a relatat în timpul episodului de astăzi a Wrestling Observer Radio că noul acord al lui Owens cu WWE este pe 3 ani, primind între 2 și 3 milioane de dolari anual.

Iată ce a spus Meltzer: „Kevin Owens, a semnat un contract pe 3 ani cu WWE. Cred că de fapt acest lucru s-a întâmplat acum câteva săptămâni. Sunt sigur că vor apărea mai multe detalii, oricum are un contract bun. Cred că oferta WWE ar fi fost mai bună decât cea a AEW. Kevin, este plătit cu 2 sau 3 milioane de dolari pe an.”

Meltzer, a menționat că Owens are o clauză inclusă în contract, astfel încât compania să nu-l lase să plece înainte de încheierea acestuia.

Suma pe care o primește îl plasează pe Kevin Owens în lista de top a celor mai bine plătite superstaruri din companie. Wrestlerii de top precum Roman Reigns și Brock Lesnar câștigă peste 5 milioane de dolari pe an.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages