Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

Ce se întâmplă de fapt cu noul brand WWE NXT?

Există rapoarte contradictorii de la surse din WWE cu privire la ceea ce se întâmplă de fapt cu brand-ul NXT odată ce show-ul va fi transmis din nou live pe 15 septembrie 2021.

Așa cum am relatat anterior, se pare că Vince McMahon și Bruce Pichard se vor ocupa de producția show-ului. Dave Meltze spune, de asemenea, că ideea noului logo a fost a lui Kevin Dunn.

WrestleVotes raportează că surse din interiorul companiei spun că lucrurile de zi cu zi nu se vor schimba drastic în acest brand, iar de ele se vor ocupa încă Triple H, Shawn Michaels, William Regal, Matt Bloom și alții.

Cu toate acestea, aspectul show-ului WWE NXT va avea amprenta lui „Vince și ajutorului său”. Se pare că, în primă fază cele mai mari schimbări vor fi la design, alte lucruri urmând să se schimbe treptat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages