Sustineti InRing.Ro
WWE

Ce salarii au superstarurile de top din WWE?

Avem detalii despre salariul unor superstaruri de top din WWE fapt care ar explica de ce compania insistă să reducă atât de multe talente și să mențină salariul altora la un anumit nivel.

Dave Meltzer, a relatat în Wrestling Observer Newsletter că wrestlerii din top-ul card-ului câștigă peste 5 milioane de dolari pe an garantate pe contract. Printre aceștia se numără Roman Reigns și Brock Lesnar.

Meltzer, a menționat că există o altă persoană care câștigă în jur de 4 milioane de dolari, mai multe superstaruri de top având 2 milioane de dolari, iar unele 3 milioane de dolari.

Acestea sunt sumele garantate de contract, vânzările de mărfuri nefiind luate în considerare, așa că unele dintre respectivele superstaruri câștigă mult mai mult decât cifrele menționate mai sus.

Reigns, ar putea ajunge să câștige și mai mult în viitorul apropiat, deoarece a dat de înțeles că este gata să joace în filme la Hollywood. WWE i-ar oferi o sumă importantă de bani să rămână full-time sau cel puțin part-time, așa cum s-a întâmplat cu John Cena înainte de a lucra full-time la Hollywood. Nu se știe când îi va expira contractul lui ”Tribal Cheif”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages