Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Ce reprezintă tatuajul cu sabia de pe pieptul lui Brock Lesnar?

Tatuajul cu sabia de pe pieptul lui Brock Lesnar a fost mult timp un subiect dezbătut de către fanii WWE. Respectivul tatutaj este considerat de majoritatea persoanelor unul dintre cele mai nereușite tatuaje pe care le are un Pro-Wrestler. Bineînțeles, altora le place. Lesnar, este unul dintre cei mai importanți Pro-Wrestleri din toate timpurile. Evident, fanii sunt interesați de aspectul lui ”The Beast Incarnate”, inclusiv de tatuajele sale.

După cum știm, Brock are un tatuaj pe piept cu o sabie care se „întinde” spre gât. Fostul campion Universal a vorbit despre acest tatuaj în cartea sa, „Death Clutch: My Story of Determination, Determination and Survival”. Lesnar, a dedicat un întreg capitol din cartea sa în care a explicat de ce a ales să-și tatueze o sabie pe corp.

La scurt timp după ce a părăsit WWE în 2004, Brock Lesnar a fost implicat într-un accident, iar visele sale cu NFL au fost spulberate. Brock, „și-a călcat pe mândrie” și a contactat WWE pentru a se întoarce în companie.

La vremea respectivă, lui Brock Lesnar i s-a spus că Vince McMahon nu-l vrea înapoi în WWE. Lesnar, se afla într-o perioadă sumbră având constant depresii, consuma prea multă vodcă și se dopa cu Vicodin. Evident, banii nu mai erau nici ei. În acea vreme, Brock, a văzut un salon de tatuaje lângă un bar de motocicliști în Phoneix și a decis să-și facă unul. Iată motivul pentru care el și-a tatuat o sabie pe piept:

„Am simțit că viața ține o sabie chiar deasupra gâtului meu, așa că am ales să o tatuez pentru că nu am vrut niciodată să uit exact ce simțeam în acel moment. Mă uit la această sabie de parcă ar fi un simbol al familiei. Este inspirația mea ca să lupt, pentru că dacă există un lucru adânc în inima mea pe care îl știu despre mine, este că nu-mi place să renunț. Sunt un războinic și nu am renunțat niciodată pentru nimic sau nimeni, chiar dacă NFL sau Vince McMahon, au încercat să mă doboare”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages