AlumniWWE

Ce ofertă i-a făcut WWE lui Daniel Bryan pentru a rămâne în companie?

WWE i-a oferit lui Bryan Danielson aka Daniel Bryan un contract aproape identic cu cel al AEW, înainte ca fostul campion mondial să decidă să plece din compania lui Vince McMahon în favoarea promoției rivale.

Conform lui Dave Meltzer de la Wrestling Observer Radio, oficialii WWE au mers pe premiza celor din All Elite Wrestling, permițându-i lui Bryan să lupte în New Japan Pro Wrestling, iar suma din contract a fost similară cu cea dată de Tony Khan.

Iată ce a spus Meltzer:

„Ambele oferte pentru Bryan (din partea WWE și AEW) erau similare în ceea ce privește suma de bani și posibilitatea de a lucra în New Japan. Oficialii WWE erau dispuși să accepte această condiție, aceștia încercând să deschidă ușa altor superstaruri din companie care doreau să meargă în New Japan. Însă, problema a fost din punct de vedere moral și pentru tot ce se întâmplă acum în compania lui Vince McMahon. Nu știu nimic despre wrestlerii din WWE care doresc să margă în New Japan Pro Wrestling.”

Oferta din noul contract a lui Bryan a fost una revoluționară, deoarece WWE le permite rareori, spre deloc, superstarurilor companiei să lupte pentru alte promoții în timp ce sunt sub contract.

Raportul afirmă că, Bryan s-a gândit la ceea ce ar fi mai bine pentru Pro Wrestling în ansamblu, și nu la ceea ce ar fi mai bine pentru el, înainte de a decide să plece din WWE și, în cele din urmă, să vină în AEW.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !