Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Ce ar fi trebuit să spună inițial Riddle în promo-ul de la RAW?

Riddle a devenit și mai viral săptămâna trecută, în urma promo-ului cu Asuka în backstage la RAW. Campionul United States a mers cu scuterul până la Asuka și a întrebat-o dacă scuterele sunt populare în Japonia. Apoi și-a uitat replicile, și-a cerut scuze și a plecat. Campioana feminină din RAW, Asuka, a rămas nedumerită și a zâmbit.

Se pare că segmentul a fost înregistrat mai devreme în cursul zilei, dar Vince McMahon și Bruce Prichard au fost atât de încântați de el încât au decis să-l păstreze în show.

Fightful Select a raportat că „planurile inițiale erau ca Riddle să vorbească despre orice, de la Mt. Fuji la robotul subteran care luptă în Japonia.” Asuka a fost lăudată de oficiali pentru reacția pe care a avut-o în timpul momentului, de asemenea, laude a primit și Riddle.

În plus, Vince McMahon a fost foarte mulțumit de modul în care s-au desfășurat lucrurile, deoarece nu a afectat cu nimic semnificativ show-ul.

Riddle își va apăra titlul United States împotriva lui Sheamus în cea de-a doua seară a Pay-Per-View-ului WrestleMania 37, iar Asuka își pune titlul feminin din RAW în joc în fața lui Rhea Ripley.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages