Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Câți fani se așteaptă WWE să aibă în cele două nopți de WrestleMania 37?

După ce WWE a anunțat noua locație și datele de desfășurare a Pay-Per-View-ului WrestleMania din acest an, marea întrebare a fost câți fani ar avea voie să participe în fiecare seară a evenimentului.

WWE nu a pus încă la vânzare bilete pentru public, dar WrestleVotes a relatat ieri prin intermediul unui tweet care sunt așteptările companiei cu privire la acest lucru.

Compania a mutat WrestleMania 37 de pe 28 martie la SoFi Stadium din Inglewood, California pe 10 și 11 aprilie la Raymond James Stadium din Tampa, Florida.

WrestleVotes a menționat că oficialii se așteaptă ca 25.000 de fani să fie prezenți în fiecare seară, ceea ce ar însemna 50.000 în total. Cu toate acestea, rămâne o întrebare și mai mare legată de modul în care compania se va ocupa de show-urile TV post-Mania cu fanii.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages