Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Cât timp va lipsi Ronda Rousey de la WWE TV?

WWE a oferit un rematch între Ronda Rousey și Liv Morgan pentru titlul feminin din SmackDown la Pay-Per-View-ul SummerSlam, după ce Morgan a câștigat centura la începutul lunii iulie în cadrul evenimentului Money in the Bank.

Meciul s-a încheiat într-un mod controversat, Rousey cedând în fața lui Liv cu, câteva secunde înainte ca arbitrul să numere până la 3, deoarece umerii lui Rousey atingeau podeaua ring-ului. Arbitrul i-a acordat victoria lui Morgan, ceea ce a făcut-o pe Rousey să revină în ring, atacându-i pe Liv și arbitru după meci.

Ca parte a storyline-ului, oficialii au anunțat că Ronda Rousey a fost amendată și suspendată din cauza acțiunilor sale nepotrivite. Cu toate acestea, ea nu va lipsi prea mult timp de la WWE TV. În timpul ediției Wrestling Observer Radio de ieri, Dave Meltzer a precizat că Rousey este promovată pentru PPV-ul Clash at the Castle, care are loc sâmbătă, 3 septembrie 2022.

„Ronda Rousey nu va lipsi atât de mult timp. Este programată la show-ul Clash at the Castle din Cardiff, așa că va fi suspendată o perioadă…nu știu cât, aflăm când se va întoarce. Oricum absența ei de la WWE TV nu va dura o lună. Trebuie să revină pentru Pay-Per-View-ul următor.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages