WWEWWE RAW

Cât timp va lipsi AJ Styles datorită accidentării actuale?

AJ Styles s-a accidentat în timpul meciului Royal Rumble din acest an. Prejudiciul a survenit în urma unui „spear” executat de Edge. Deoarece Styles a aterizat necorespunzător în urma „spear-ului”, acesta și-a dezlocat umărul.

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a dezvăluit că AJ Styles este așteptat să revină în ring în 4-6 săptămâni. Nu știi niciodată ce îți rezervă timpul, dar cam atât durează recuperarea în urma accidentării suferite. Este posibil ca AJ să revină la timp pentru WrestleMania 36.

În acest moment nu se știe care sunt planurile oficialilor pentru AJ Style la WrestleMania. Luke Gallows și Karl Anderson au cu siguranță nevoie de Styles, deoarece în absența lui aceștia au fost învinși de Drew McIntyre într-un handicap match la RAW-ul din această săptămână.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !