WWEWWE PPV

Cât a durat meciul dintre Edge și Randy Orton la WWE Backlash 2020?

Edge și Randy Orton și-au întrecut limitele la Pay-Per-View-ul WWE Backlash care a avut loc noaptea trecută. Este posibil să nu fi fost „Cel mai mare meci de wrestling din toate timpurile”, dar majoritatea fanilor l-au lăudat.

Rated-R Superstar și The Viper s-au luptat și la WrestleMania 36 într-un Last Man Standing Match. Atunci, înfruntarea dintre cei doi a durat 36 de minute. Se pare că la Backlash lucrurile au mers mai bine.

John Pollock a relatat că „Cel mai mare meci de wrestling din toate timpurile” între Edge și Orton a durat 44 de minute și 46 de scunde. Aceasta este o durată foarte mare pentru un meci clasic. Unii fani s-au plâns că meciul a fost prea lung. S-ar putea ca acest lucru să nu fie tocmai bun din punct de vedere al feedback-ului.

Rematch-ul dintre Edge și Randy Orton trebuia să aibă loc la SummerSlam. Cu toate acestea, Vince McMahon a decis să grăbească cea de-a doua înfruntare a lor din mai multe motive.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !