Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Carlito și Christian au revenit în timpul meciului masculin Royal Rumble 2021

Carlito și-a făcut revenirea mult așteptată ca participant surpriză în meciul masculin Royal Rumble din acest an. El a intrat cu numărul #8 iar comentatorii au menționat că se află în cea mai bună formă a vieții sale. Se pare că, Carlito va fi prezent la RAW-ul din această seară și se spune că el va primi un rol de producător.

Nu ar trebui să ne șocheze dacă Carlito va primi o ofertă de a lucra ca superstar full-time, mai ales dacă Vince McMahon își dă seama că el poate face asta.

De asemenea, un alt fost superstar din WWE care a avut o revenire surpriză în Rumble, este Christian. El a fost cel de al 24-lea participant al meciului iar înainte de a trece la acțiune, Christian și-a îmbrățișat vechiul și bunul său prieten, Edge.

Nu se știe dacă Christian a avut o apariție unică sau dacă există planuri ca el să lucreze full-time la show-urile WWE în viitor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages