Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Care este situația title reign-ului lui Roman Reigns până anul viitor?

WWE se află într-o situație interesantă în ceea ce îl privește pe Roman Reigns, deoarece acesta deține atât titlul WWE, cât și pe cel Universal, fiind campion Undisputed, dar cu program part-time.

Se pare că, încă nu există planuri ca Reigns să piardă titlul în acest an. Planul atunci când a câștigat centura Universală în 2020 era ca el să fie campion până când va avea în cele din urmă meciul cu The Rock.

O sursă apropiată echipei creative a relatat pentru WrestlingNews.co că Paul ”Triple H” Levesque rămâne la planurile inițiale, acelea ca ”Tribal Cheif” să meargă la WrestleMania 39 în calitate de campion.

Oficialii vor să aibă un meci între Roman vs. The Rock la Mania 39, dar totul depinde de programul lui Dwayne Johnson deoarece este foarte ocupat cu Hollywood-ul și relansarea XFL.

WrestleVotes a raportat în cursul zilei de ieri că situația lui Reigns ca și campion suprem este complexă:

„Situația titlurilor mondiale în posesia lui Roman Reigns este ”complexă”, potrivit unei surse. Oficialii vor ca în ”Road to WrestleMania” și la evenimentul în sine să aibă doi campioni, dar, de asemenea, nu doresc ca Reigns să piardă TOTUL înainte. S-a menționat că Hunter și CEO-urile sunt deschiși la toate planurile creative legat de acest lucru.”

Vă reamintim că ”Tribal Cheif” și-a păstrat titlul Undisputed WWE Universal în fața lui Drew McIntyre la Clash at the Castle. Roman Reigns nu este programat să lucreze la Pay-Per-View-ul Extreme Rules pe 8 octombrie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages