WWE

Care este situația lui Roman Reigns în WWE?

Roman Reigns a decis să facă ceea ce a crezut că este mai bine pentru el și familia sa. Acesta nu a lucrat la WrestleMania 36 în ciuda faptului că trebuia să aibă un meci pentru titlul Universal împotriva lui Goldberg. A rămas acasă, iar „The Big Dog” nu a mai fost menționat în mod intenționat la WWE TV.

Fanii îl pot vedea pe Reigns în timpul fiecărui intro al SmackDown-ului, dar doar atât. Universul WWE se tot întreabă ce se întâmplă cu Roman, însă situația lui nu s-a schimbat.

Se pare că în backstage-ul companiei nu se vorbește încă despre revenirea lui Roman Reigns. Nu există un plan creativ pentru el și niciun producător nu-l aduce în discuție.

O sursă din WWE relatează că ar exista o discuție în biroul lui Vince McMahon cu privire la Roman Reigns, dar cum începe așa și se termină.

Să sperăm că Roman Reigns se va întoarce cât mai repede. A câștigat deja mulți bani și oficialii l-au propulsat foarte mult în cariera sa. Din fericire, el are toate condițiile de a sta în afara ring-ului până când lucrurile se vor remedia.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !