WWE

Care este situația actuală a lui Brock Lesnar în WWE?

Brock Lesnar a pierdut titlul WWE în fața lui Drew McIntyre la Pay-Per-View-ul WrestleMania 36. De atunci el nu a mai apărut la WWE TV. Acum întrebarea de pe buzele multor fani este dacă The Beast va reveni în ring.

Vince McMahon a fost deranjat de limbajul lui Lesnar ultima dată când cei doi au discutat, ceea ce a dat de înțeles că Brock nu mai are nici o treabă cu WWE.

Lesnar nu a mai fost prezent la WWE TV, dar asta nu înseamnă că nu mai are contract cu WWE. El și-a luat din nou „o vacanță”. De această dată s-ar putea să fie mai lungă decât deobicei.

Mike Johnson a vorbit despre Brock Lesnar în timpul PWInsider Elite audio, spunând: „Ar fi o pierdere să-l folosești pe Lesnar în acest mediu. Aceasta este pur și simplu o altă pauză tipică lui.”

A fost remarcat faptul că oficialii ar putea să-l aducă pe Paul Heyman la WWE TV pentru câteva săptămâni și astfel, să pregătească terenul pentru revenirea fostului campion. În acest moment, ei au nevoie de el doar pentru Pay-Per-View-uri, mai ales atunci când nu sunt prezenți fani care să facă o audiență mai mare.

Rămâne de văzut când va reveni Brock Lesnar în WWE. Cu siguranță el se va întoarce, dar s-ar putea să dureze ceva timp. Va fi interesant să vedem cum va decurge WWE SummerSlam dacă Lesnar nu va avea meci.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !