Sustineti InRing.Ro
WWE

Care este relația dintre Shane și Vince McMahon?

Având în vedere raportul recent conform căruia Shane McMahon, nu se mai implică în WWE, o sursă din companie spune că relația lui Shane cu tatăl său Vince McMahon este bună.

Respectiva sursă declară: „Știu că fanii vor crede că există tensiune între Shane și Vince McMahon, dar relația celor doi este grozavă. Când Shane, a revenit în companie acum 5 ani, toată lumea a fost de acord ca el să lucreze doar pe post de superstar. Asta și-a dorit și el. Shane, este interesat de alte proiecte. Nu a fost niciodată un secret că el nu s-a implicat niciodată pe partea business a WWE.”

Sursa a menționat că, deși Shane și Vince au avut divergențe în 2009, motiv pentru care fiul lui McMahon a părăsit compania, cei doi și-au rezolvat problemele cu mult înainte ca Shane să revină în 2016.

Luna trecută, Ideanomics a anunțat că Shane, va fi noul președinte executiv al consiliului din compania lor. Acesta se află în compania respectivă din 2010 și inițial a fost vicepreședinte. Ideanomics, este ”o companie globală axată pe convergența serviciilor financiare și a industriilor care se confruntă cu întreruperi tehnologice”.

Fostul superstar din WWE The Godfather, a spus recent într-un interviu că Shane deține o cooperativă în California.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages