Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAWWWE SmackDown

Care este procesul unui script în WWE?

Există multe lucruri ce trebuie luate în considerare atunci când oficialii din WWE alcătuiesc script-urile săptămânale. Procesul este, de asemenea, un pic mai complicat.

Tactica WWE și procesul prin care sunt făcute script-urile a evoluat de-a lungul anilor. Excluderea lui Paul Heyman din funcția de director exclusiv al RAW-ului a provocat o altă schimbare în backstage din punct de vedere al practicii.

Un membru actual al echipei creative spune că script-urile pentru RAW sunt scrise în mare parte de Ryan Ward și Jon Baeckstrom. După care Vince McMahon discută cu Koskey în ceea ce privește RAW-ul.

Odată ce șcenariul este completat, se transmite writerilor ceea ce trebuie să facă mai departe, acest lucru se realizează printr-o platformă de comunicare în buissnice numită Slack. În esență este o metodă de chat profesional. Redactorii vor contribui apoi la idei și vor scrie promo-urile.

Se pare că Koskey are o metodă mai „interactivă” cu echipa din SmackDown. O sursă din companie spune că Koskey lucrează diferit cu echipa sa, deoarece știe să lucreze mai bine cu oameni decât Ward sau Backstrom.

Trebuie să menționăm faptul că Bruce Prichard nu scrie script-urile. El nu se axează pe lucrul creativ. Sarcina lui Prichard este să se asigure că echipa de comunicare discută cu alte departamente. Bruce Pichard este șeful echipei de writeri, dar nu este writer.

Pichard face mai multe directive generale de rezervare, iar uneori îl ajută pe Koskey în SmackDown, în timp ce Ward și Baeckstrom sunt cei care se ocupă de fiecare segment din RAW.

Până la urmă, totul trebuie să fie aprobat de către Vince McMahon înainte de a se difuza la TV. De multe ori, Vince a refăcut script-ul chiar în ziua unui show. Acum știți ce efort se depune până la produsul final.

Odată ce Koskey, Ward și Baeckstrom alături de echipele lor au pregătit show-urile, acestea sunt revizuite de Vince, care apoi face modificări sau uneori schimbă totul.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages