WWE

Când va reveni Charlotte Flair în WWE?

Charlotte Flair a luat o pauză din ring pentru a-și face o intervenție chirurgicală estetică și pentru a se concentra asupra unor activități în domeniul actoriei. Flair încă nu a revenit la WWE TV, dar cu siguranță fanii nu au uitat de ea.

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a fost întrebat când se va întoarce Charlotte Flair. Nu există o dată care să confirme acest lucru, momentan. Revenirea ei în ring depinde de faptul dacă va obține un rol care o va ține ocupată.

„Acest lucru depinde de ocupațiile ei în exterior, de ofertele pe care le primește. Nu cunosc o dată concretă a întoarcerii sale în ring.”

Rămâne de văzut când va reveni Charlotte Flair în ring. Ea a avut câteva probe de actorie atunci când și-a luat liber din companie. Acest lucru ar putea determina-o să rămână departe de ring pentru mai mult timp.

Acum, ne apropiem de Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble 2021, un eveniment imprevizibil care ar putea include și revenirea surpriză a ”The Queen”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !