Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Când va pune WWE bilete în vânzare pentru WrestleMania 37?

WrestleMania 37 se află la puțin peste o lună distanță, având loc sâmbătă, 10 aprilie și duminică, 11 aprilie, la Raymond James Stadium din Tampa, Florida. Cu toate acestea, biletele pentru respectivul eveniment încă nu au fost puse în vânzare.

WWE se așteaptă să aibă prezenți 25.000 de fani pentru fiecare seară a show-ului. Oficialii au luat în considerare ideea de a avea un sistem de separare a fanilor amplasat pe întreg stadionul Raymond James, așa cum au procedat cei din NFL pentru Super Bowl, dar nu s-a confirmat încă dacă WWE va pune în practică această idee.

Luna trecută, am raportat că WWE încă nu a pus bilete în vânzare pentru cel mai important eveniment anual din Wrestling, deoarece ei și oficialii stadionului încercau să afle cum pot participa fanii în cele mai bune condiții de siguranță.

Fightful Select raportează că planul cu vânzarea biletelor pentru show va fi pus în aplicare săptămâna viitoare. S-a menționat că există un eveniment de testare programat pentru mâine, astfel încât să se pună capăt oricărei îndoieli în ceea ce privește vânzarea de bilete. Așadar, este posibil ca dacă testul făcut de WWE în această vineri nu are nici o problemă, un anunț în acest sens va fi făcut la scurt timp.

Cu câteva săptămâni în urmă, compania le-a spus superstarurilor că biletele pentru familie și prieteni, fie vor avea un număr foarte limitat, fie nu vor fi disponibile deloc ca urmare a protocoalelor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages