Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Când va avea loc WWE SummerSlam 2021?

Săptămâna trecută am relatat faptul că Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an ar putea avea loc mai devreme, în timp ce WWE se pregătește să-i întâmpine pe fani înapoi la toate show-urile lor.

Se pare că acest lucru se va întâmpla în luna august, deoarece PWInsider raportează că planul este ca respectivul eveniment să aibă loc duminică, 22 august 2021.

WWE caută în continuare locații pentru acest show. Deoarece în unele state sunt restricții mai relaxante iar AEW și alte companii sportive doresc să organizeze evenimente la capacitate maximă, este posibil ca SummerSlam să se desfășoare într-o arenă standard în prezența fanilor.

UPDATE: Conform lui Dave Meltzer de la Wrestling Observer, oficialii au în vedere și Madison Square Garden din New York ca locație pentru SummerSlam. Cu toate acestea, încă nu a fost confirmat nimic.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages