Sustineti InRing.Ro
WWE

Când va avea loc un show WWE la Madison Square Garden?

WWE urma să organizeze un house-show la Madison Square Garden din New York în martie 2020, dar a fost amânat din cauza izbucnirii coronavirusului. A fost apoi reprogramat pentru sâmbătă, 27 iunie, înainte de a fi anulat, întrucât WWE a încetat turneele. Compania urmează să reia turneele pe 16 iulie 2021.

PWInsider raportează că WWE intenționează să organizeze un show TV, Friday Night SmackDown pe 10 septembrie în această locație. Atât WWE, cât și arena nu au confirmat încă acest eveniment.

Show-ul de anul trecut la MSG trebuia să includă o apariție specială a membrilor D-Generation X: Shawn Michaels, Triple H, Sean Waltman și Road Dogg.

Încă de pe vremea WWWF și WWF, MSG a fost considerată „casa WWE”, deoarece compania organiza numeroase show-uri pe una dintre cele mai faimoase arene din lume. În ultimii ani, WWE a făcut house show-uri doar de două ori pe an la MSG, deoarece a fost mai ieftin și mai ușor să organizeze producția pentru show-urile TV și PPV-uri la Barclays Center din Brooklyn.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages