Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Când intenționează WWE să revină în Arabia Saudită?

WWE se va întoarce în Arabia Saudită pentru a doua oară în 2022, la sfrâșitul acestui an. PWInsider raportează că planurile pentru revenirea WWE în această țară au fost finalizate.

Conform primelor informații, Pay-Per-View-ul respectiv va avea loc în preajma Halloween-ului, adică în ultima săptămână din luna octombrie, sau în prima săptămână a lunii noiembrie.

Vă reamintim că, compania lui Vince McMahon are un parteneriat de 10 ani cu Autoritatea Generală a Sportului din Arabia Saudită, prin care primește sume importante de bani pentru a organiza două evenimente anuale acolo. WWE a ratat desfășurarea a două show-uri la sfârșitul anului 2020 și începutul anului 2021 din cauza pandemiei Covid-19.

Primul eveniment din acest an a avut loc pe 19 februarie, fiind vorba de Elimination Chamber. În Main Event, Brock Lesnar a câștigat meciul de tipul EC pentru titlul WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages