Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Când este posibil să revină Bray Wyatt în WWE?

Zvonurile privind revenirea lui Bray Wyatt în WWE sunt foarte intense. După cum am relatat la începutul acestei săptămâni, Fightful Select a raportat că numele lui Wyatt a fost adus în discuție recent. Cineva din companie a făcut următoarea afirmație despre Bray:

„Nu pot vorbi în numele lui, dar Bray Wyatt a fost adus în discuție la ședințe. Nu știu cum nu te-ai putea simți mai onorat să te întorci dacă ai fi în locul acestuia?”

În plus, s-a menționat că mai multe superstaruri actuale au spus că ar dori să se înfrunte cu Wyatt, dar nu cred că s-ar ține cont de acest lucru pentru a fi adus înapoi. Se crede că Paul ”Triple H” Levesque are tacticile lui și nu va aplica nici măcar puțin vechiul regim a lui Vince McMahon.

Pe parcursul unei emisiuni audio a PWTorch, Wade Keller a confirmat informațiile despre Wyatt, scoțând în evidență că este foarte posibil ca acesta să revină:

„Pot să susțin raportul Fightful Select. Este foarte posibil ca Bray Wyatt să revină foarte curând în WWE.”

Înainte ca Hunter să preia funcția de șef al echipei creative, șansele ca Wyatt să se întoarcă erau mici din cauza modului în care compania a gestionat plecarea sa.

Anul trecut, Vince a cosiderat că Bray nu mai are nicio treabă cu WWE iar persoanele apropiate de McMahon au spus că atitudinea lui Wyatt era nepotrivită. În plus, Fightful Select raportase că ”au existat și alte câteva motive zvonite pentru a diminua presiunea pe care WWE a creat-o pentru că l-a concediat.”

Vince ar fi spus lucruri nepotrivite și despre fizicul lui Bray Wyatt, și se crede că tot acest dispreț față de el a venit după ce Bray nu a fost de acord cu direcția creativă a personajului său. Poate că fostul campion WWE a trecut cu vederea asupra celor întâmplate acum că ”The Game” deține controlul în companie.

Wyatt a avut puține apariții de când a părăsit WWE. El a lucrat puțin la Hollywood și a fost prezent la WrestleCon în Dallas, dar nimic mai mult. Cât timp a stat în WWE el era unul dintre cei mai bine plătiți wrestleri și, așa cum a precizat Dave Meltzer, prețul pe care l-a cerut pentru a lupta în altă parte era foarte ridicat, ceea ce ar putea explica de ce nu a ajuns în AEW.

Mai mult, Bray Wyatt a spus în trecut că îi este dor să lucreze din nou în ring și a exclus din start ipoteza că și-ar fi încheiat cariera în Pro Wrestling.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages