Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Când au decis oficialii ca meciul dintre Rey Mysterio vs. Roman Reigns să aibă loc la SmackDown?

WWE a surprins majoritatea fanilor atunci când a anunțat pe Twitter că meciul pentru titlul Universal dintre campionul Roman Reigns vs. Rey Mysterio va avea loc în episodul SmackDown-ului din această săptămână și nu la Pay-Per-View-ul Hell in a Cell de duminică, așa cum era programat inițial.

Toate acestea vin după ce Mysterio a transmis un mesaj pe Twitter în care a spus că nu mai poate să aștepte până duminică așa că își dorește meciul vineri. Reigns a fost de acord cu această schimbare. Unii fani au crezut că aceasta ar putea fi o modalitate pentru a crește rating-ul SmackDown-ului, iar meciul se va termina prin no contest și cei doi se vor înfrunta totuși la Hell in a Cell.

Se pare că nu este cazul de așa ceva. Dave Meltzer a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că nu există „niciun motiv pentru această schimbare” și a menționat că „au existat mai multe discuții în cursul zilei de ieri”. În urma acestor discuții, oficiallii au spus „hai să avem meciul la SmackDown”.

În prezent, Roman Reigns nu este programat să lupte la WWE Hell in a Cell 2021. Au fost anunțate doar 5 meciuri pentru HIAC înainte ca respectivul meci să fie mutat, așa că în această seară la SmackDown vor fi anunțate mai multe meciuri pe card-ul evenimentului.

UPDATE: Este clar că WWE se așteaptă să obțină un rating peste medie pentru FOX în această seară, în urma mutării acestui meci. De asemenea, este evident că SmackDown a devenit show-ul „A” deoarece aici au loc angle-uri mai impresionante, iar Reigns este poziționatca fiind heel-ul de top al companiei, însă există planuri să facă babyface turn în cele din urma.

Andrew Zarian de la podcast-ul Mat Men relatează că, cei de la USA Network nu sunt mulțumiți de faptul că FOX va difuza meciul care era planificat pentru Hell in a Cell. Zarian a spus:

„Vă pot spune cu certitudine că, cei de la USA Network sunt foarte nemulțumiți pentru că meciul de la Hell in a Cell va avea loc la SmackDown. Sunt de-a dreptul indignați de luarea acestei decizii.”

Au fost făcute presiuni din toate părțile pentru ca WWE să organizeze mai multe show-uri tematice pentru a avea rating-uri mari, deoarece acestea au scăzut datorită pandemiei. După cum am menționat anterior, există planuri de a avea un nou turneu King of the Ring, iar RAW Roulette va avea loc probabil mai târziu în acest an. De asemenea, vom avea WWE Draft în august, iar publicul live va reveni în iulie, așadar, teoretic, rating-urile pentru ambele show-uri ar trebui să înceapă să crească în curând.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages