WWEWWE PPVWWE RAWWWE SmackDown

Când au aflat cei din WWE că Becky Lynch este însărcinată?

Becky Lynch a făcut un anunț major la RAW-ul din această săptămână. Părăsește pentru ceva vreme ring-ul, dar „The Man” este încântată să înceapă noua ei călătorie în postura de mamă.

Acesta a fost un secret pe care cei din WWE nu au vrut să-l dezvăluie. Au promovat apariția lui Becky pentru o confruntare cu Asuka, chiar și după ce vestea a ajuns în companie. Apoi oficialii au luat în sfârșit decizia ca Lynch să facă marele anunț.

Personalul din SmackDown nu a fost informat despre anunțul important a lui Becky Lynch până când nu s-a prezentat la înregistrările din acea zi. Această informație a fost păstrată bine până când a venit momentul anunțului.

Anunțul lui Lynch a fost înregistrat înainte de înregistrările din acea zi. Se pare că Asuka a fost surprinsă legitim la aflarea anunțului. Ea harbar n-avea că va câștiga titlul feminin din RAW după Pay-Per-View-ul Money in the Bank.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !