Sustineti InRing.Ro
WWEWWE Main EventWWE PPVWWE SmackDown

Când a decis WWE să-l adauge pe Daniel Bryan în Main Event-ul de la WrestleMania 37?

Daniel Bryan a transformat Main Event-ul planificat pentru WrestleMania 37 într-un meci de tipul Triple Threat. Acest lucru nu se afla în planul inițial al meciului, dar ”The Big Dog” era de la bun început programat să-l câștige.

Conform Fightful Select, oficialii au decis să-l implice pe Bryan în Main Event-ul de la WrestleMania 37 acum mai bine de peste o lună. Ideea propusă a fost acceptată cu entuziasm și pusă în practică în săptămâna Pay-Per-View-ului WWE Fastlane din acest an.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în brand-ul albastru acum că Mania a trecut. Lucrurile sunt foarte interesante pentru oficiali, deoarece uneori pot re-face storyline-uri vechi, dacă putem spune așa. Vom vedea ce se întâmplă cu Daniel Bryan și Edge după ce Roman Reigns a făcut pin-ul pe amândoi în același timp la WrestleMania 37.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages