Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Când a decis WWE ca Theory să câștige meciul masculin Money in the Bank 2022?

Theory a făcut istorie la Pay-Per-View-ul WWE Money in the Bank din acest an. Se pare că acesta a fost planul original pentru superstarul favorit al lui Vince McMahon.

RingsideNews s-a interesat de planurile MITB și a întrebat dacă lucrurile s-au schimbat în ultima parte a meciului masculin. Theory a fost ”o variantă de ultim moment”, intrând în meci chiar înainte de începerea lui.

S-a aflat că Theory a fost întotdeauna câștigătorul meciului respectiv. Deci, de la început planul era ca Theory să renunțe la titlul United States înainte de a câștiga servieta Money in the Bank în Main Event-ul show-ului.

De asemenea, superstarurilor nu li s-a comunicat finalul meciurilor până în dimineața PPV-ului. Deși câștigătorii puteau să nu fie dezvăluiți, Vince luase daja decizia ca Theory să obțină contractul pentru o șansă garantată la titlul Undisputed WWE Universal, oricând dorește pe parcursul unui an.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages