WWEWWE PPVWWE RAW

Când a aflat Nikki A.S.H. că va câștiga servieta Women’s Money in the Bank 2021 și titlul feminin din RAW?

Asuka, Naomi, Alexa Bliss, Nikki A.S.H, Liv Morgan, Zelina Vega, Natalya și Tamina s-au înfruntat într-un meci de tipul Women’s Money in the Bank la Pay-Per-View-ul WWE-ului de luna trecută.

Nikki A.S.H, a câștigat respectivul meci și totodată servieta Money in the Bank apoi în noaptea următoare la RAW, a făcut cash-in pe Charlotte Flair, devenind astfel campioana feminină a brand-ului roșu. Ulterior, Nikki a pierdut titlul la PPV-ul SummerSlam din acest an într-un meci de tipul Triple Threat.

În timp ce discuta cu Fightful Select, Nikki a dezvăluit că i s-a spus în după-amiaza zilei evenimentului Money in the Bank 2021 că va câștiga servieta. Nu i s-a spus în aceeași zi că va câștiga și centura. În schimb, i s-a transmis luni după-amiază că face cash-in cu succes în acea noapte la RAW.

De asemenea, Nikki a câștigat servieta Money in the Bank și centura feminină din RAW la scurt timp după ce a trecut la gimmick-ul ei de „Super-Erou”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !