Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Când a aflat Big e că va câștiga titlul WWE?

Big E, a făcut cash-in cu succes pe Bobby Lashley la RAW-ul din această săptămână, câștigând titlul WWE. Cash-in-ul s-a produs după ce Lashley și-a păstrat centura în urma unui meci împotriva lui Randy Orton în Main Event-ul serii.

Inițial, Big E, trebuia să facă cash-in în timpul ediției de Draft a RAW-ului, care era programată pentru sfârșitul lunii august. Cu toate astea, WWE a anunțat data oficială a Draft-ului din acest an.

În timpul unui interviu cu Graham Matthews de la Bleacher Report, Big E, a fost întrebat când a aflat că va deveni campion WWE, deoarece el a indicat ceva pe Twitter în acea zi.

Se pare că, Big E, a primit vestea chiar în ziua respectivă, întrucât oficialii erau indeciși dacă să facă cash-in sau doar să indice acest lucru, ceea ce s-a și întâmplat.

„Inițial, eu trebuia să fiu acasă în acea zi după Live Event-ul de duminica trecută și mi-am dat seama că voi merge la RAW în ultima clipă. A fost o decizie de ultimă oră. Exista, de asemenea, opțiunea să fiu prezent acolo doar pentru a indica cash-in-ul și să revin mai târziu, când trebuia efectiv să-l fac sau să mă întorc la SmackDown pentru a-l face acolo. Nu eram sigur. Totul s-a întâmplat în după-amiaza acelei zile și totul s-a întâmplat extrem de repede. Din punctul meu de vedere, nu cred că acest lucru era plănuit de foarte mult timp.”

Este posibil să avem un rematch între Big E vs. Bobby Lashley la Pay-Per-View-ul WWE Extreme Rules de pe 26 septembrie 2021, deoarece Lashley era accidentat la genunchi în momentul cash-in-ului deci, nu putea să lupte cum trebuie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages