Sustineti InRing.Ro
AEWROH

Campionul ROH Pure vorbește de întâlnirea cu Tony Khan

De la anunțul Ring of Honor care anunța rezilierea luptătorilor aflați sub contract și pauza până în luna aprilie a anului viitor, star-urile companiei au fost nevoite să își caute noi “job-uri”.

Dacă noul campion ROH World, Jonathan Gresham, a luat decizia de a da startul unei noi promoții împreună cu Baron Black, luptător cu apariții la AEW Dark, campionul ROH Pure, Josh Woods, încă nu s-a “îmbarcat” într-un nou proiect full-time, dar a început o colaborare cu compania lui Tony Khan, All Elite Wrestling.

La cel mai recent episod al Dark, Josh Woods a putut fi urmărit lucrând un meci împotriva lui Shawn Spears, iar în cadrul unui interviu pentru podcast-ul Pro Wrestling Boom, campionul Pure din Ring of Honor a vorbit despre întâlnirea cu Tony Khan.

Woods a declarat că Tony este grozav și deși avea foarte mari emoții, președintele AEW a fost foarte prietenos, astfel că nu s-a simțit intimidat, precum se aștepta pe baza experiențelor cu alți oameni din industrie, iar acum înțelege de ce lumea îl place atât de mult pe Tony Khan.

Show More

Marius DT

Un "fanboy" AEW ceva mai atipic, dacă e ceva de criticat, așteaptă-te s-o fac. Implicat în fenomen de 15 ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages