Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Campionii Unificați Tag Team au fost desemnați la SmackDown-ul din această săptămână

Meciul dintre The Usos și RK Bro pentru Unificarea titlurilor Tag Team a fost Main Event-ul SmackDown-ului de seara trecută. Jey Uso a obținut victoria pentru echipa sa în urma unui ”Big Splash”, datorită ajutorului din partea lui Roman Reigns când arbitrul era distras. Intervenția a fost împotriva lui Riddle, pentru că planul este ca ”Tribal Cheif” să-l înfrunte peste câteva săptămâni.

Roman și verii săi au continuat atacul asupra lui Riddle și Orton după meci, fiind folosite treptele de oțel iar Riddle a fost executat un un ”Uso Splash” prin masa comentatorilor. În timpul acestui moment, au fost arătate imagini cu, copii care plângeau.

Acum, The Usos sunt promovați ca fiind cei mai buni Campioni Tag Team din toate timpurile, înaintea The Wild Samoans, iar The Bloodline este prezentat ca fiind cel mai mare stable din toate timpurile.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages