Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Campioana Feminină din RAW, Bianca Belair are ochiul vânăt; Becky Lynch își ia concediu?

Noua Campioană Feminină a brand-ului roșu Bianca Belair, a dat startul celei de-a doua ore a RAW-ului din această săptămână cu un promo în care a vorbit despre marea ei victorie de la WrestleMania 38 împotriva lui Becky Lynch.

Belair a spus că a mers în ”iad și înapoi” de la SummerSlam până la Mania, iar Lynch a avut grijă de părul, gâtul și ochiul ei, dar chiar și cu un singur ochi neatins, ea stă în fața fanilor în calitate de campioană pentru că a câștigat și a devenit mai bună.

Bianca a menționat că Becky ar putea avea nevoie de o pauză. Acest lucru coincide cu zvonurile apărute în cursul zilei de ieri despre faptul că Lynch își va lua concediu pentru a fi alături de copilul ei.

Nu a existat niciun angle iar Belair pur și simplu a sărbătorit victoria cu titlul ei în timp ce urma pauza publicitară. De asemenea, nu a fost oferit niciun indiciu despre noua oponentă a lui Bianca Belair, însă contul de Twitter al WWE dă de înțeles că altcineva urmează să înceapă un feud cu aceasta.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages