Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Cain Velasquez va reveni în Pro Wrestling la sfârșitul acestui an

Cain Velasquez, dorește să revină în Pro Wrestling. În 2019, după ce a lucrat câteva meciuri pentru AAA, fostul campion UFC Heavyweight a semnat cu WWE și a avut doar două meciuri.

Primul meci fiind pentru titlul WWE împotriva lui Brock Lesnar la Pay-Per-View-ul Crown Jewel din Riyadh, Arabia Saudită iar cel de-al doilea, de tipul Tag Team la un house show.

Velasquez a fost concediat din WWE anul trecut datorită reducerilor bugetare provocate de pandemia Covid-19.

În timpul unei apariții la In This Corner with Cyrus Fees (interviu de 36 de minute), el a vorbit despre run-ul în WWE, remarcând că trebuie să se dezvolte mai mult, deoarece nu avea prea multă experiență ca wrestler atunci când a venit pandemia.

Tot atunci, a menționat că va reveni la AAA în decembrie, dar nu a oferit nicio dată concretă:

„De fapt, particip la un show pentru AAA în decembrie. Îmi place AAA și voi continua să lucrez acolo. Iubesc și WWE, dar mai întâi trebuie să mă dezvolt pentru a putea activa acolo. Voi continua să mă antrenez și mă voi distra.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages