Sustineti InRing.Ro
AlumniUFCWWE

Cain Velasquez are 10 acuzații după ce ar fi împușcat un bărbat care s-a luat de ruda lui apropiată

Fostul star UFC/WWE Cain Valasquez se confruntă cu 10 acuzații după ce a fost implicat într-un incident armat la începutul acestei săptămâni. TMZ Sports raportează că acuzațiile includ tentativă de omor gradul I, multiple agresiuni cu o armă mortală și împușcare într-un autovehicul condus.

Potrivit documentelor judecătorești obținute de instituția de presă, Cain l-a urmărit pe Harry Goularte, un bărbat în vârstă de 43 de ani, care a fost acuzat recent de infracțiune cu fapte lascive asupra unei rude apropiate lui Valesquez, împreună cu mama și tatăl vitreg în locuința lor.

Velasquez a intrat cu camioneta în vehiculul în care se afla bărbatul respectiv și apoi ar fi tras focuri de armă în vehiculul condus de tatăl vitreg al lui Goularte.

După ce au fost chemați polițiștii, Cain Velasquez ar fi părăsit locul incidentului înainte de sosirea acestora. Polițiștii spun că au găsit o armă semi-automată de calibrul 40 în camioneta lui Cain cu 2-10 cartușe de gloanțe, din care lipsea 8 gloanțe.

Dacă fostul campion UFC Heavyweight este găsit vinovat, atunci el riscă 10 ani de închisoare. Goularte a fost scos din închisoare sub eliberare supraveghiată, în ciuda faptului că a fost acuzat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages