Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Cain Velasquez a fost arestat în urma unui incident șocant

NBC Bay Area raportează că fostul star UFC Cain Valasquez a fost implicat într-un incident șocant seara trecută. Polițiștii spun că un bărbat a fost dus la spital cu răni care nu îi pun viața în pericol, iar un alt bărbat a fost arestat. Nu se știe cum a ajuns să fie implicat Valasquez în incidentul armat.

Valasquez este un fost campion UFC World Heavyweight și a luptat în câteva meciuri pentru WWE. La primul episod al SmackDown-ului pe FOX, Valasquez a debutat pentru a-l salva pe Rey Mysterio și a stabili un meci cu Brock Lesnar la Pay-Per-View-ul Crown Jewel din Arabia Saudită.

Au existat zvonuri că Cain Valasquez ar fi implicat în meciul Royal Rumble masculin din 2020, dar o accidentare ocupară neprevăzută a făcut ca planurile să fie abandonate. Valasquez a fost concediat de WWE pe 28 aprilie 2020.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages