AEW

Bryan Danielson, vorbește despre un potențial meci cu CM Punk în AEW

Bryan Danielson, s-a alăturat podcast-ului Casual Conversations pentru a vorbi despre actualul său run în AEW. Deși până acum s-a confruntat cu superstaruri precum Kenny Omega, Miro și The Dark Order, Bryan, nu l-a întânlit în AEW pe vechiul său rival CM Punk. Danielson, este foarte încântat de potențialele meciuri pe care le poate avea, fie Tag Team alături de Punk împotriva FTR și Young Bucks (așa cum au menționat gazdele podcast-ului), fie individual între el și Punk.

„Cred că ambele variante sunt interesante pentru mine. Ați menționat și două echipe cu, care mi-ar plăcea să am un feud serios, nu doar unul unic. Și cu cine să fac echipă mai bine decât Punk? Mereu m-am gândit la asta și am spus-o chiar și atunci când eram în WWE, mi s-a părut că trebuia să am un meci cu CM Punk la WrestleMania, dar acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. Le-am spus: „Tipul este atât de perfect și ar avea mult sens un meci între mine și el la WrestleMania”. Bineînțeles, oficialii nu mi-au îndepinit dorința. Dar, acum având în vedere cât timp a trecut de când nu am mai lucrat unul împotriva celuilalt sau chiar în echipă, simt că atunci când o vom face, va fi unic. Unic într-un mod diferit. Este un lucru pe care îl aștept cu nerăbdare. Îmi place și ideea să ne luptăm pentru statutul de ”cel mai bun din lume”. Sună foarte distractiv.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !