Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Brock Lesnar va fi prezent la WWE SummerSlam 2021?

Brock Lesnar nu a mai fost văzut în WWE de o bună bucată de timp. În ciuda acestui fap, fanii își doresc ca ”The Beast” să revină în companie. Oficialii își planifică în continuare calendarul cu Pay-Per-View-uri și este posibil ca prezența lui Lesnar să fie în plan. Drept urmare, întoarcerea lui Brock în ring ar putea avea loc mai devreme sau mai târziu.

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a fost întrebat despre posibila apariție a lui Brock Lesnar la evenimentul WWE SummerSlam din acest an. Încă nu a fost confirmat nimic despre asta, dar acest lucru nu este exclus. Cert este că, Lesnar nu se îndreaptă către AEW.

„Nu am auzit nimic despre SummerSlam. Am crezut că Brock Lesnar va fi la WrestleMania 37, dar nu se mai afla sub contract. Știu că nu are intenția de a merge în AEW. Presupun că este posibil ca el să apară la SummerSlam, dar nu am auzit nimic concret în acest sens.”

Rămâne de văzut dacă Brock Lesnar revine în WWE pe parcursul următoarelor luni. Ultima dată când Lesnar a fost văzut la WWE TV s-a întâmplat în cadrul WrestleMania 36 (la Performance Center), pierzând titlul WWE în fața lui Drew McIntyre. Acum fanii așteaptă ca el să revină în ring, dar întoarcerea lui ar putea fi amânată până la prezența publicului live.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages