Sustineti InRing.Ro
WWE SmackDown

Brock Lesnar, va fi prezent la SmackDown-ul din această săptămână

Următorul Pay-Per-View al WWE, Royal Rumble, va avea loc pe 29 ianuarie 2022. Meciul pentru titlul WWE a fost confirmat pe card-ul evenimentului în urma RAW-ului de seara trecută, dar Brock Lesnar nu pare interesat de Bobby Lashley.

La sfârșitul RAW-ului din această săptămână, într-un segment din vestiar, Lesnar a fost rugat să vorbească despre victoria obținută de Lashley pentru o șansă la centura WWE în cadrul PPV-ului Royal Rumble. Lui ”The Beast” nu părea să-i pese de acest subiect. În loc să discute despre Bobby, Brock avea în minte un alt Superstar. El a spus:

„Transmite-i lui Roman Reigns că îl voi vedea vineri la SmackDown”.

Chiar dacă Brock Lesnar a câștigat titlul WWE, acest lucru nu schimbă planurile inițiale pentru el la WrestleMania 38. Se pare că centura WWE doar va ”îmbunătăți” storyline-ul. Situația este destul de interesantă și captivantă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages