WWE

Brock Lesnar spune ce crede că le lipsește superstarurilor WWE de astăzi

Brock Lesnar știe ce înseamnă să fii începător și veteran în WWE. Lesnar, unul dintre cei mai mari wrestleri WWE și-a exprimat părerea cu privire la ceea ce crede că le lipsește unora dintre superstarurile de astăzi și le-a dat sfaturi dacă doresc să aibă succes în Pro Wrestling, pe parcursul unui interviu acordat Newsday.

”Unii dintre acești copii mici din zilele noastre sunt atât de obișnuiți să aibă tot ce își doresc la îndemână cu ajutorul tehnologiei. Nu mai știu ceea ce este baza, munca grea și etica. Unii dintre acești copii trebuie să treacă la treabă dacă doresc. Ei trebuie să aibă coloană vertebrală. Trebuie să facă ceva diferit dacă vor să aibă succes.”

”The Beast” a continuat să spună că acest business nu se rezumă doar la capacitatea de a face mișcări, ci mai degrabă este un business cu storyline-uri și personaje care prezintă o pasiune pentru ceva. Brock a menționat că ori vrei, ori nu vrei, dar dacă nu depui efort ești doar un wrestler mid-card sau unul indie care se dă mare pe internet.

Brock Lesnar a adăugat că talentele tinere pot veni cu scuze atunci când nu ating succesul pe care și-l doresc. Acesta a precizat că toată lumea vrea să-i lovească pe cei care sunt devotați sau au succes, însă nu pot să-și dea seama. ”The Beast” a spus că va trece peste oricine care face așa ceva.

”Voi împlini 45 de ani, arât bine și mă simt bine. Nu mai fiți leneși și faceți ceva cu voi însăși, înloc să vă plângeți atât de mult.”

Lesnar este programat să se confrunte cu Roman Reigns într-un meci de tipul ”Winner Takes All Title Unification” pentru titlul WWE și cel Universal la WrestleMania 38 duminică, 3 aprilie 2022 în Dallas, Texas.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !