Sustineti InRing.Ro
UFCWWE

Brock Lesnar și-a schimbat look-ul

Se pare că Brock Lesnar a decis să-și schimbe look-ul. Fostul campion WWE apare într-o fotografie recentă și are barbă. Imaginea a fost postată prima dată pe Reddit. Lesnar a făcut poză cu o fană din Alberta.

Trebuie să știți că, Brock Lesnar are dublă cetățenie în Statele Unite și Canada și deține terenuri agricole în Saskatchewan, Canada.

Acum câteva luni în urmă, a fost dezvăluit faptul că „The Beast” nu mai este sub contract cu WWE, deoarece acesta i-a expirat în aprilie. Singura cale prin care s-a aflat statutul lui Lesnar în cadrul companiei a fost pentru că WWE a retras marfa destinată acestuia pe site-ul magazinului.

Brock Lesnar nu a mai fost văzut la WWE TV de când a pierdut titlul WWE împotriva lui Drew McIntyre la Pay-Per-View-ul WrestleMania 36.

Atunci când au apărut pentru prima dată informații despre statutul lui Lesnar în WWE, s-au riscat și speculații cu privire la viitorul lui. Unii au crezut că ar putea merge în AEW, în timp ce alții au fost de părere că s-ar putea întoarce în MMA.

Președintele UFC, Dana White, a susținut că nu știe nimic de fostul campion UFC Heavyweight. Se crede că Brock Lesnar va reveni în WWE odată ce compania va putea susține din nou show-urile alături de fani.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages