Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Brock Lesnar promovat pentru mai multe PPV-uri după WrestleMania 38

Campionul WWE Brock Lesnar se pregătește să-l înfrunte pe Campionul Universal Roman Reigns într-un meci de unificare a celor două titluri, la WrestleMania 38 duminica aceasta. Compania îl promoveză ca fiind cel mai mare meci la Mania din toate timpurile.

Au existat câteva întrebări despre programul lui Lesnar după WrestleMania 38. Oficialii vor să păstreze hype-ul pe care îl are ”The Beast” în prezent, așa că intenționează ca el să lucreze la mai multe PPV-uri viitoare.

Dave Meltzer a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că Brock este rezervat pentru WrestleMania Backlash pe 8 mai în Providence, RI, precum și pentru Money in the Bank la Allegiant Stadium din Las Vegas pe 2 iulie.

Money in the Bank este considerat un eveniment major, deoarece va avea loc pentru prima dată pe un stadion. WWE va da tot ce poate pentru acest PPV nu numai deoarece trebuie să vândă atât de multe bilete, dar există și un PPV UFC în acea seară, care are loc tot în Las Vegas, la T-Mobile Arena. Card-ul principal al show-ului WWE ar trebui să se termine până în momentul în care începe Co-Main Eventul și Main Event-ul evenimentului UFC.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages