Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Brock Lesnar, promite că își va cumpăra bilet în primul rând la SmackDown-ul din Los Angeles

În ciuda suspendării din storyline, WWE promovează apariția lui Brock Lesnar la ediția SmackDown-ului din Los Angeles. Oficialii au anunțat în cursul zilei de ieri că Lesnar ”a promis că își va cumpăra bilet chiar lângă ring la show-ul din Los Angeles” pe 10 decembrie. Brock, a fost suspendat de către Adam Pearce pentru că a atacat oficialii la SmackDown-ul de după Pay-Per-View-ul Crown Jewel.

Pe lângă atacul asupra lui Pearce și a oficialilor WWE, Lesnar a pus mâna pe Roman Reigns și The Usos, fiind frustrat că nu a câștigat titlul Universal la evenimentul din Arabia Saudită.

Episodul SmackDown-ului din Los Angeles este unul important pentru companie și inițial nu fusese inclus în calendarul lor intern. Show-ul a fost mutat din Cleveland în Los Angeles ca o favoare pentru FOX Network, așa că oficialii caută să promoveze Staples Center, deoarece probabil directorii de la FOX vor veni și ei.

Brock Lesnar, este programat să lucreze la Royal Rumble în ianuarie, planul fiind ca el să obțină în cele din urmă un rematch împotriva lui Reigns, probabil la WrestleMania.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages