Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Brock Lesnar, nu și-a încheiat socotelile cu Roman Reigns după meciul de la WWE Crown Jewel 2021

Se pare că Brock Lesnar, nu și-a încheiat socotelile cu Campionul Universal, Roman Reigns. WWE a postat pe site-ul oficial o declarație făcută de Lesnar, care a promis că se va răzbuna pe Reigns pentru felul în care și-a păstrat centura Universală seara trecută la Crown Jewel. ”The Beast”, a spus: „În momentul în care voi ajunge la SmackDown, îl voi învinge fără sens pe Roman Reigns”.

”Tribal Cheif”, și-a păstrat titlul Universal datorită faptului că Brock l-a lovit pe arbitru când a executat un F5 iar The Usos au intervenit în meci. Fanii se întreabă care au fost intențiile lui Paul Heyman când a băgat centura Universală în ring între Brock și Roman pentru a o folosi ca armă.

Lesnar, a reușit să prindă centura, dar pentru că arbitrul ”zăcea” în afara ring-ului, Jimmy și Jey Uso l-au atacat pe Brock, permitându-i lui Reigns să-și păstreze titlul, astfel încât intenția lui Heyman să nu fie interpretată.

Episodul SmackDown-ului din această seară va avea loc la Intrust Bank Arena din Wichita, Kansas. De asemenea, Brock Lesnar, este programat să lucreze la Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble. Mai mult, InRing.ro a relatat ceea ce urmează pentru Roman Reigns și Lesnar.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages