Sustineti InRing.Ro
WWE

Brock Lesnar nu se mai află sub contract cu WWE

Fostul campion WWE/UFC Brock Lesnar nu se mai află sub contract cu compania lui Vince McMahon. PWInsider raportează faptul că Lesnar este free agent, iar o sursă din WWE confirmă acest lucru. Se pare că, acum câteva săptămâni Vince a vrut să-l aducă pe Brock înapoi, deoarece acum show-urile sunt difuzate prin intermediul ThunderDome, însă nu s-a putut ajunge la un nou acord, astfel încât ”The Beast” poate să negocieze cu alte companii de wrestling, dacă este interesat să își continue cariera de luptător.

PWInsider menționează că Brock Lesnar și WWE au avut un impas în timpul negocierilor. Acest lucru ar explica de ce marfa destinată lui Lesnar a fost retrasă recent de pe WWEShop.

Toate acestea s-au mai întâmplat în trecut, așa că nu ar trebui să ne uimească dacă ”The Beast” ar semna un nou contract cu WWE la un moment dat. Există întotdeauna șansa ca AEW să prezinte interes pentru fostul superstar din WWE, dar, sincer, el nu s-ar încadra probabil în bugetul lor, însă orice poate fi posibil în Pro Wrestling. Vince McMahon ar putea fi nevoit să se abată de la propria regulă dacă Lesnar vrea mai mulți bani, deoarece edictul din WWE prevede că nu se acordă majorări în timpul pandemiei.

Ultima apariție a lui Brock Lesnar la WWE TV a fost în cadrul Pay-Per-View-ului WrestleMania 36, unde a pierdut titlul WWE în fața lui Drew McIntyre. Între timp, manager-ul lui Lesnar, a revenit la WWE TV în cadrul SmackDown-ului de săptămâna trecută, iar Roman Reigns este noul lui aliat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages