WWEWWE PPVWWE SmackDown

Brock Lesnar, nu mai este suspendat de WWE

Brock Lesnar, a fost suspendat de WWE după ce la SmackDown-ul de după Pay-Per-View-ul Crown Jewel și-a pierdut mințile. Pe lângă suspendare, Lesnar, a primit și o amendă în valoare de 1.000.000 de dolari. Au fost niște lucruri grave dar cu toate astea, ”The Beast Incarnate” nu va lipsi chiar atât de mult timp din ring.

Kayla Braxton, s-a întânlit cu Paul Heyman în backstage chiar înainte de Main Event-ul show-ului Survivor Series dintre Roman Reigns și Big E. Braxton, l-a informat cu seninătate pe Heyman că suspendarea lui Lesnar a fost ridicată. Paul, nu a fost deloc încântat să audă acest lucru.

Paul Heyman, era vizibil îngrijorat că Brock Lesnar poate reveni acum în WWE. Lucrurile devin interesante, deoarece Lesnar își cumpărase un bilet lângă ring la o viitoare ediție a SmackDown-ului. Acum, poate să intre liniștit în arena în care se va desfășura show-ul respectiv.

Nu ar fi o surpriză să vedem un meci între Roman Reigns vs. Brock Lesnar, care să ajute la creșterea rating-ului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !