Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Brock Lesnar nu mai este promovat pentru WrestleMania:Backlash 2022

Înainte de Pay-Per-View-ul WrestleMania 38, Brock Lesnar a fost programat să lucreze la WrestleMania:Backlash pe 8 mai în Providence, RI, și la Money in the Bank la Allegiant Stadium din Las Vegas pe 2 iulie.

Se pare că site-ul WWE nu îl mai promovează pe Lesnar pentru WrestleMania:Backlash. Singurul eveniment la care compania îl promovează pe ”The Beast” este Money in the Bank.

Vă reamintim că Brock a pierdut titlul WWE în fața lui Roman Reigns într-un meci de unificare a centurilor la Mania 38, unde pentru moment, s-a încheiat feud-ul dintre cei doi.

Reigns este acum Campion WWE & Universal și a început să lucreze cu Shinsuke Nakamura. De asemenea, Vince McMahon a ales să păstreze tăcerea cu privire la planurile pentru ”Tribal Cheif” și ”The Beast”.

După cum știm, Brock Lesnar a lucrat la mai multe evenimente de când s-a întors la WWE TV în cadrul SummerSlam 2021. Cert este că el va lua câteva luni de pauză până când oficialii vor avea din nou nevoie de acesta.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages