Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Brock Lesnar, nu era câștigătorul inițial al meciului Royal Rumble masculin din acest an. Cine trebuia să-l câștige?

Unul dintre lucrurile majore schimbate la meciul Royal Rumble masculin din acest an a fost chiar câștigătorul. Inițial, Brock Lesnar nu trebuia să câștige respectivul meci, conform PWInsider. S-a menționat că Matt Riddle urma să obțină victoria, acesta fiind planul original.

Planurile s-au schimbat de multe ori pe parcursul săptămânii iar în final s-a decis ca Lesnar să fie un participant surpriză în Rumble-ul masculin și să-l câștige. De asemenea, a fost luat în calcul și Randy Orton pentru câștigarea meciului, însă Riddle se afla în topul deciziei înainte ca aceasta să fie schimbată în favoarea lui Brock.

Se pare că, au existat tot felul de modificări atât la meciul Rumble masculin, cât și la cel feminin, inclusiv în ceea ce privește ordinea participanților și a momentelor din timpul acestora referitor la modul în care au interacționat anumite talente.

Schimbările multiple au dus la scăderea moralului în backstage, surse din companie menționând că absența lui Triple H și Tyson Kidd a avut un impact negativ major asupra Pay-Per-View-ului de anul acesta.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages