Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Brock Lesnar, nu a respectat script-ul de la WWE Elimination Chamber 2022

Brock Lesnar, a început cel mai recent run în postura de campion WWE la Pay-Per-View-ul Elimination Chamber de ieri, când a câștigat meciul Elimination Chamber masculin, fără să interacționeze cu Bobby Lashley, care a fost eliminat din meci printr-un angle cu o comoție cerebrală, ulterior fiind raportat faptul că necesită o intervenție chirurgicală la umăr.

Deoarece Lashley a trebuit să fie scos din meci, ne având șansa să iasă din capsulă pentru a lupta, când a venit momentul ca Lesnar să intre în meci a ieșit din capsulă fără să aștepte câteva momente înainte de a face acest lucru.

PWInsider raportează că ”The Beast” a spart în mod legit pexiglasul capsulei sale pentru a intra în meci iar acest lucru nu fusese planificat. Acum, Brock Lesnar se va înfrunta cu campionul Universal Roman Reigns într-un meci de tipul ”Winner take all” la WrestleMania 38.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages