Sustineti InRing.Ro
WWE

Brock Lesnar, nu a fost mulțumit de ideile lui Shane McMahon la WWE Royal Rumble 2022

Revenirea lui Shane McMahon la WWE TV nu a decurs așa cum se aștepta el. Au existat numeroase rapoarte cu privire la comportamentul său ca producător al meciului Royal Rumble masculin din acest an, primind mult hate de la diverse persoane pentru că a încercat să facă meciul în favoarea lui.

De asemenea, Vince McMahon a renunțat la ideile sale, ceea ce a dus, în cele din urmă, la abandonarea tuturor planurilor creative pentru Shane, el ne mai lucrând la WWE TV.

Fightful Select raportează că Brock Lesnar, care a câștigat meciul Royal Rumble masculin, nu a fost mulțumit de comportamentul lui Shane când planifica meciul. S-a menționat că Shane a insistat să-l elimine, ceea ce nu s-a întâmplat.

Rămâne de văzut care va fi viitorul lui Shane McMahon în Pro Wrestling. Deși Dax Harwood din AEW l-a menționat recent pe Shane pe rețelele de socializare, au fost oameni în WWE care au dorit să-l avertizeze pe președintele AEW Tony Khan despre comportamentul fiului lui Vince McMahon în cazul în care Khan este interesat să lucreze cu el.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages