Sustineti InRing.Ro
WWE

Brock Lesnar nu a folosit o lamă pentru a sângera în timpul angle-ului cu Roman Reigns la show-ul WWE în MSG

Se pare că, Brock Lesnar nu a avut nevoie de o lamă pentru a sângera în timpul angle-ului cu Roman Reigns la show-ul WWE în Madison Square Garden.

În timpul Wrestling Observer Newsletter din această săptămână, Dave Meltzer a raportat că sângele de pe fața lui Lesnar era real, venind din capul lui ”The Beast” după ce el a fost lovit cu treptele de oțel.

Meltzer a spus: ”Evident că acel angle a fost menit să aibă sânge iar Brock Lesnar face ce vrea, dar în realitate blading-ul este mult mai sigur decât dacă cineva îți sparge capul.”

S-a menționat, de asemenea, că meciul dintre Brock și Austin Theory a fost al 4-lea cel mai scurt Main Event din istoria MSG. Diesel (Kevin Nash) vs. Bob Backlund în 1994 a durat doar 9 secunde, fiind făcut astfel pentru a dezvălui că Nash este un superstar de top în companie.

Angle-ul cu Lesnar și Reigns a fost un succes deoarece este cel mai vizionat videoclip de Instagram a WWE, cu peste 5,44 milioane de vizualizări pe 11 martie 2022. Pe YouTube, clipul a făcut peste 4,6 milioane de viziualizări.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages